Alles om verder te komen

Onderwijs

Ook voor onderwijsinstellingen en scholen biedt Nfinity-NNNetworks alles om verder te komen. Wij hebben aandacht voor het succes van leerlingen en studenten, kennis van het onderwijs en ruime kennis op IT-gebied. Met Nfinity-NNNetworks als partner bent u verzekerd van een doordachte en werkende infrastructuur die klaar is voor de toekomst van uw onderwijs.

 

Advies

Het onderwijs verandert continue en het bijhouden van alle ontwikkelingen is een hele uitdaging. Nfinity-NNNetworks kan u helpen inzicht te verkrijgen in de ontwikkelingen binnen de markt en de behoefte binnen uw organisatie. Door onze brede kennis kunnen wij u helpen bij het aankopen van nieuwe (onderwijs)applicaties, inrichten van de IT-infrastructuur en ondersteuning en vele andere vraagstukken.

Altijd een passende oplossing

Wij geloven in uw kracht en zetten onze kennis, expertise en passie op het gebied van onderwijs-, proces- en informatiemanagement in om uw medewerkers, leerlingen en/of studenten de meest passende oplossingen te bieden.

Niels Nanning

Niels Nanning

Founder & CEO

Onze klanten

Nfinity-NNNetworks werkt onder andere voor de volgende onderwijsorganisaties...

Training

Een gefocuste leeromgeving kan een hele uitdaging zijn bij het hybride leren. Nfinity-NNNetworeks biedt passende ondersteuning waardoor docenten en leerlingen en studenten verbonden blijven. Wij verzorgen trainingen voor docenten binnen het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, Middelbaar- en Hoger Beroepsonderwijs en Wetenschappelijk Onderwijs.

Onze cijfers

Dienstverlening van niveau
Studentenen
1 +

Implementatie

Wij ondersteunen uw onderwijsinstelling graag bij de aanschaf, implementatie en het beheer van verschillende (onderwijs)applicaties.

Microsoft 365 Education

Inspireer docenten om creativiteit te bevorderen, teamwork aan te moedigen en een eenvoudige en veilige ervaring te bieden met een enkelvoudige, betaalbare oplossing speciaal ontwikkeld voor het onderwijs.

G Suite for Education

Verrijk leerprocessen en krijg tegelijkertijd meer tijd om je op je leerlingen te richten, dankzij flexibele, beveiligde en gebruiksvriendelijke tools die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderwijs.

Learning Management Systems

Maak gebruik van moderne platformen voor het aanbieden en beheren van trainingen en leeractiviteiten binnen uw organisatie of instelling. U heeft de keuze uit verschillende platformen die wij ondersteunen.