Website Bob Sebastian

Projecten

Nfinity-NNNetworks biedt alles om verder te komen. Wij hebben aandacht voor jouw succes, een passie voor procesmanagement en ruime kennis op IT-gebied. Met Nfinity-NNNetworks als partner bent u verzekerd van een doordachte en werkende infrastructuur die klaar is voor de toekomst. We zijn trots op onze projecten en nemen je graag mee in het verhaal van een van onze klanten.

 

Over de klant

Bob Sebastian is het merk achter de fotografie en kledingontwerpen van Bob van Deutekom. Bob combineert zijn creativiteit en technische aandacht in zijn werk en vertaalt zijn visie in indrukwekkende en onheilspellende vormen. Hij lijkt een evenwicht in zijn werken te proberen te behouden of zelfs te herstellen.

De beeltenissen die hij zijn publiek presenteert zijn gedempt, poëtisch en broos op een overtreffende trap. De opmerkelijke kwestie van zijn fotografische werken is dat deze gedempte foto’s zowel een kalmerende als een onheilspellende kwaliteit bevatten. Dit is precies wat zijn werken zo uniek maakt.

Bob Sebastian was op zoek naar een betrouwbare partner die meedenkt met de realisatie een werkende Supply Chain met de ondersteunende digitale middelen om deze te beheersen. Het aanbieden van zowel de kennis over de te implementeren systemen als de implementatiemogenlijkheden op eigen servers was een vereiste.

Bob Sebastian

‘Voor mijn webhosting voor  heb ik gekozen voor Nfinity-NNNetworks omdat ik hier alle mogelijkheden heb die ik graag wil. Ook heb ik altijd snel reactie als ik ergens vragen over heb, is de service altijd snel bereikbaar en krijg ik uitleg over de ondernomen stappen. Er wordt er meegedacht in de visie van mijn bedrijf en hoe mijn website daarin het best tot zijn recht komt. Dit alles resulteert tot een fijne en transparante samenwerking die voor beide partijen iets oplevert.’

Oplossingen

Advies

Nfinty-NNNetworks heeft geadviseerd op de inrichting van een nieuwe Supply Chain en welke middelen nodig zijn om dit technisch te realiseren. Naast de techniek is bij het advies ook rekening gehouden met de organisatie-inrichting en fungerende wet- en regelgeving.

Hosting

Nfinty-NNNetworks biedt Bob Sebastian schijfruimte op een van haar servers en host hier de websites, webwinkel en e-mailoplossing.

Implementatie

Op basis van het advies heeft Nfinity-NNNetworks de digitale infrastructuur ingericht en geoperationaliseerd.